AANBOD   AGENDA   ALEX   BOEK

Reaction 


Wat wil jij anders?

Je bent het zat: ‘de groeiende economie’. In plaats daarvan zie je liever onderlinge betrokkenheid groeien.
“Het mag 20% minder. ”
 
Je hebt goede ideeën en timmert aan de weg door de echte problemen aan te pakken. Geen focus op “de economie”, maar op onderwerpen als klimaatverandering, economische uitbuiting, vluchtelingenstromen, rassen- gender- en economische ongelijkheid, materiaal en grondstofverspilling...

Als Stem- & spraakdocent, Sprekerstrainer en -coach heb ik jarenlange ervaring in het trainen en begeleiden van sprekers en acteurs.
Ik open dit Reaction-filiaal om een jongere generatie te ontmoeten. Een generatie die een podium zoekt voor haar werk aan bovenstaande thema’s.
Dat werk wil ik met mijn werk ondersteunen.


Laat me weten wat je wil:
via info@alexboon.nl
of via +31(0)70 30 60 840


REACTION is een initiatief dat onder het motto “wat willen we nog minder” in beweging is gebracht door filmmaker Kees Brouwer. Zie de Website.Wat wil jij zeggen?

Jouw verhaal is het waard verteld te worden.


Je idee is fris, origineel en integer.
Je werk is inspirerend, vernieuwend en praktisch.
Je verhaal mag dus nét zo aanstekelijk, prikkelend en raak zijn.

Misschien wil je het vertellen aan een vriend, professoren en studenten op je universiteit. Of aan de directie of het bestuur van een groot bedrijf. Of voor een aula met scholieren of een zaal met  beurs- of congresgangers. Of aan publiek op de markt.

Je plan of je werk. In een pitch, toespraak, verhaal, discussie....
Waar, aan wie en waarom ook: laat jouw verhaal anderen raken en in beweging zetten!

We gaan op zoek naar de kern van je verhaal, je ontdekkingstocht en je doelen. Aan de slag met je manier van vertellen.
Daarbij verliezen we je persoonlijke dynamiek niet uit het oog: die kun je inzetten om je verhaal op een karakteristieke manier in te kleuren en te illustreren.

Je bent van harte welkom!

Dit Filiaal

Dit Reaction-filiaal ondersteunt een nieuwe generatie wereldverbeteraars, probleemaanpakkers en hemelbestormers die met de voeten op de grond staan. Een plaats om in te kunnen spelen, te ontdekken en te oefenen.

Je hebt wellicht geen of een beperkt budget. Dat hoeft geen belemmering te zijn, want door met jou te werken leer ik en kom ik in contact met jouw netwerk.


In het nu zijn en onderweg blijven.
Mijn atelier vindt zich in een voormalig schoolgebouw op Scheveningen. Ik realiseerde me dat ik een beetje stil ben gebleven... misschien zelfs wat ben ingedut: hoe kan ik bijdragen aan een ‘betere wereld’ waar we voor elkaar en voor toekomstige generaties zorgen? Met 2 (bijna) volwassen kinderen zie ik goed waar het knelt. Ik fiets en trein weliswaar, bezit geen auto, eet vegetarisch en heb niet veel nodig, maar...
Vanuit mijn huidige positie en perspectief voel ik een sterke behoefte om mijn tijd goed te besteden. Een behoefte om met mijn onderneming bij te dragen aan de nieuwe beweging. Aan jouw beweging?