AANBOD   AGENDA   ALEX   ENGLISH

Video Verhaal


In samenwerking met
Ramon Masius

IN Beeld... Jouw bedrijf, jullie afdeling of jij met je profiel en boodschap op video. Scherp en dynamisch in beeld. Kort, krachtig. Je laat jezelf zien en je vertelt.  In één minuut.

Ramon en ik stellen samen het Video Verhaal samen.
Dat kan Incompany of via open inschrijving.


Incompany

Informatie:
via connect@zzpotr.nl
of info@alexboon.nl
via +3130-0000000
of +3170-3060840


Open inschrijving 
Nog niet gepland.

Één dag training en opnames.
Maximaal vier deelnemers.
Per persoon (excl. btw) € 1150,−


Interesse / informatie:
mail info@alexboon.nl
of bel +31(0)70 30 60 840
Incompany

Het grote verhaal, met daarbinnen de persoonlijke profielen van alle medewerkers: herkenbaar als professional, zichtbaar als mens.

Het kleine verhaal, voor vertrekkende medewerkers om zich te profileren; op social media, ter ondersteuning van sollicitaties of bij verdere carrièrestappen.

Van tevoren spreken we af wat het doel van je videoverhaal is. Een pitch, een verhaal, een visitekaartje, een portret, een minidocu, een korte reportage, een karakteristiek kernverhaal... noem maar op.

We starten met een training:
Iedereen doet mee. We gaan werken aan wat je wil zeggen en aan hoe je het vertelt. We bouwen aan een kernachtige pitch met een goede structuur die recht doet aan jou en je inhoud. We oefenen tot je op je eigen manier kunt vertellen.

Daarna gaan we opnames maken. We werken met groepjes van drie deelnemers. Je pitch zit er in, dus nu komt ie er uit. We oefenen en filmen, we filmen en oefenen.

Als het filmen achter de rug is maken Ramon en Alex een selectie uit beeld en geluid. Ramon monteert het materiaal tot een sprekend geheel. Voor deze nabewerking hebben we, afhankelijk van het aantal deelnemers, enkele dagen tot twee weken tijd nodig.
Open inschrijving

Het kleine verhaal, dat je zelf wilt vertellen en in beelden wilt laten zien. Je vindt het belangrijk om om anderen kennis te laten maken met jouw werk, je onderneming, jouw insteek of manier van werken. Wij helpen je daarbij.

Het kleine verhaal kan op verschillende manieren vorm krijgen. We gaan aan de slag: Wat wil je vertellen en laten zien? Wie ben je, wat doe je? Waar wil je jouw verhaal voor inzetten?

Ter voorbereiding op de dag sturen we je een opdracht.

Op de dag zelf gaan we je helpen om je verhaal kernachtig voor ogen te krijgen én te vertellen. Pas daarna gaan we filmen en nemen we de tijd om jou op verschillende manieren je verhaal te laten vertellen.

Wij kiezen het geschikte materiaal en monteren het in de gewenste vorm.  

In de week die daarop volgt ontvang je een volledig gemonteerd video verhaal in je mailbox.


Ramon Masius

Ramon Masius is filmmaker en filmproducent.
Met tellis.nl gaat hij op een eigentijdse manier vacatures te lijf: via inzet van video en vormgeving, samen met zijn ‘beeldvertellers’. Tegelijk laat hij daarmee een online offerte-platform voor creatieve beroepen groeien: Zzpotr.nl.

Ramon: “Een groot compliment om te krijgen na het maken van een persoonlijke, korte video is dat mensen zichzelf ‘echt herkennen’. Dat is dan ook meteen de leukste uitdaging: iemand eerlijk en oprecht portretteren!”


voor:  

bedrijven / bureau’s / carriére tijgers / communicatie / corporaties / directies / front- en backoffice / helpdesks / instituten / instanties / kantoren / klantenservices / kleine en grote ondernemers / laboratoria / managers / MKB’ers / payroll specialisten / productie bedrijven / professionals / raden van bestuur / sales / stichtingen / teams / technische bedrijven / trainees / uitzendorganisaties / vakgroepen / verenigingen
Mark